|
Дата и час: Нед Сеп 05, 2010 1:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Hardcore Syndrome
|
Заглавие: Hardcore Syndrome Кандидатура  Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 10:08 pm |
| First blood |
 |
 |
|
|
Здравейте! Вероятно повечето от вас ме знаят като wARQUESTED. Току що си направих нова регистрация, понеже искам да започна на чисто. Нека старата ми да бъде изтрита. Съдейки по мненията ми, всеки би казал против, но мисля, че може да ми се гласува доверие. Бил съм модератор във много известни форуми и нямам проблем с модерирането. Познавам се добре с slimaRa, и се надявам да ми направите компромис, заради малкото мнения. 1. Йоан 2. 16 3. Бургас 4. psych3delic2 5. Колко време на ден може да сте онлайн в форума? 2-3 часа, различно. 6. Защо искаш да станеш модератор? "стана изтъркато да се казва помагам с развитието и подобни, заинтригуваите ме ( :" Защото форумът ме кефи и мисля, че ще помогна като модератор. 7. Имате ли опит с това? Да, нямам проблем с phpBB и модерирането. 8. има 2ма човека който се карат и псуват какво би направил ако си модератор? Ще ги предупредя, а ако се твърдоглави, ще ги накажа. Поздрави, Йоан.
|
|
|
|
 |
|
RevaN
|
Заглавие: Re: Hardcore Syndrome Кандидатура  Публикувано на: Пон Юни 28, 2010 6:59 am |
| Monster Kill |
 |
 |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 7:05 pm Мнения: 856 Местоположение: nJleJleH :P
|
|
За.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл
|
|